Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de Lleida

Inici > Actualitat > Notícia > Detall notícia


El Col·legi d’Aparelladors col·labora amb la construcció dels habitatges socials del Seminari 

El Col·legi d’Aparelladors col·labora amb la construcció dels habitatges socials del Seminari de Lleida visant gratuïtament els projectes, expedients i certificacions que presenta l’aparellador Lluis Roig, tècnic director de l’obra, segons que va aprovar la Junta del Govern del Col·legi durant la seva reunió del 27 de març de 2014.

 

D’aqueta forma, el Col·legi d’Aparelladors accepta la petició del Bisbat de Lleida, promotor de la rehabilitació dels 19 habitatges socials, destinats a famílies desnonades o en risc d’exclusió social, qui havia sol·licitat al Col·legi l’excepció de les taxes de visat.

 

Com se sap en aquest projecte de rehabilitació de l’edifici estan implicats 80 voluntaris, des de tècnics, psicòlegs, enginyers, pedagogs, treballadors socials d’una forma altruista i aportacions d’institucions, empreses i particulars.

 

Segons el Bisbat, una Fundació gestionarà els habitatges que es preveu que s’acabaran de rehabilitar la propera tardor i que pretén ser un model innovador, solidari i participatiu i d’acompanyament de les famílies31/03/2014


#
#Enllaços ExternsEnllaços Interns

  Plaça Sant Joan, 18 5-A. 25007 Lleida.Tel. 973 24 91 00 Fax 973 23 06 58 Avís legal   Política de privacitat Valid CSS!